meer criteria

Beste Bezoeker,

Van harte welkom bij NV Smart Building Invest!

NV Smart Building Invest is een bouwonderneming die gegroeid is uit jarenlange ervaring in het vastgoedwezen. De zaakvoerders waren aanvankelijk de contactpersonen tussen projectontwikkelaars in de regio Gent en kopers. Door op regelmatige basis met nieuwbouwprojecten en de bouwsector geconfronteerd te worden is de passie voor het bouwen jaar na jaar gegroeid.

Ondertussen, sinds 2004, heeft NV Smart Building Invest zich op de markt geprofileerd als een ontwikkelaar die op locaties met niveau, kwaliteit tracht te realiseren.

Bij het concipiëren van uw droomwoning denkt NV Smart Building Invest steeds vooruit. Ons bouwteam hecht veel belang aan ecologisch bouwen en gaat daarbij steeds een stap verder dan de huidige regelgeving.

En niet alleen uw ecologische voetafdruk is bij NV Smart Building Invest van belang... Ook wat design en creativiteit betreft, gaan de bouwstenen bij elk project opnieuw een originele dialoog aan om zo tot een bijzonder ontwerp te komen, dat alle specifieke wensen of verwachtigen zal inlossen...

 

U hebt reeds een bouwgrond?

Nv Smart Building Invest is vragende partij om te bouwen voor u. Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner? Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

SBI zoekt bouwgrond!

NV Smart Building Invest is steeds op zoek naar bouwgronden, verkavelbare gronden of gronden voor een meergezinswoning (appartementen). Door onze originele aanpak zijn wij steeds in de mogelijkheid u een maximaal rendement te garanderen. Contacteer ons vrijblijvend: 0497/54.10.10 (Bruno Van Den Driessche) of 0478/94.31.05 (Kurt Wilmot)

 

 

< 1 / 1 >

In de kijker